Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Bauknecht vaatwassers

Bauknecht vaatwassers maken uw leven aangenamer en dat is ook waar dit merk voor staat. Een vaatwasser is al jaren niet meer weg te denken uit de keuken. Met deze machine is afwassen verleden tijd en is uw aanrecht altijd netjes opgeruimd. Het neemt niet alleen werk uit handen, maar het zorgt er ook voor dat u nóg meer kunt genieten van uw keuken. Bauknecht heeft zowel vrijstaande als ingebouwde vaatwassers, die uw vaat geruisloos en in een mum van tijd grondig schoonmaken. 

Maak uw leven aangenamer met een Bauknecht vaatwasser

Eén van de doelstellingen van Bauknecht is om het leven aangenamer te maken. Dit doet het merk ook met zijn vaatwassers.  Het assortiment is onder te verdelen in twee groepen: inbouwvaatwassers, waarbij het front hetzelfde is als de rest van de keuken, en vrijstaande vaatwassers. Daarnaast hebben de machines verschillende wasprogramma’s, zodat uw vaat weer helemaal mooi schoon wordt en de machine aangepast kan worden op uw huishouden. Zo hebben sommige machines een sensorprogramma. Hiermee kan tot wel 30% aan tijd, water en energie bespaard worden, doordat sensoren de vervuiling meten en het waterverbruik hierop aangepast wordt. Daarnaast is er ook nog het Dual Wash programma. Bij dit programma wordt er een verschillende waterdruk voor de onderste en bovenste korf toegepast. In de bovenste korf worden de glazen glanzend schoon, terwijl in de onderste korf de zeer vuile vaat krachtig gereinigd wordt.

Keukenapparatuur van Bauknecht

Meer dan techniek alleen

Bauknecht werd in 1919 opgericht door Gottlob Bauknecht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in keukenland. Bij Bauknecht staat u als klant voorop. Bauknecht maakt het met zijn keukenapparatuur mogelijk om comfortabel, gezond en milieubewust te leven en houdt veel rekening met de wensen en behoeften van klanten. Design wordt hierbij moeiteloos gecombineerd met de allerbeste techniek.

Bauknecht werd in 1919 opgericht door Gottlob Bauknecht en is in de loop…

Lees verder

Bauknecht werd in 1919 opgericht door Gottlob Bauknecht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in keukenland. Bij Bauknecht staat u als klant voorop. Bauknecht maakt het met zijn keukenapparatuur mogelijk om comfortabel, gezond en milieubewust te leven en houdt veel rekening met de wensen en behoeften van klanten. Design wordt hierbij moeiteloos gecombineerd met de allerbeste techniek.

Volledig integreerbare vaatwassers

Deze vaatwassers van Bauknecht kunt u volledig laten inbouwen in de keuken. Het voordeel hiervan is dat uw keuken één mooi geheel blijft, doordat het front van de machine voorzien wordt van hetzelfde front als de rest van de keuken. Het bedieningspaneel van deze machines zit aan de bovenzijde van de deur en is pas te zien wanneer u de klep opent. Hierdoor worden deze vaatwassers van Bauknecht volledig geïntegreerd en dus bijna onzichtbaar.

Integreerbare vaatwassers

Deze vaatwassers van Bauknecht worden ook ingebouwd in uw keuken en voorzien van een front naar keuze, zodat deze mooi aansluit bij de stijl van uw keuken. Het enige verschil met een volledig integreerbare vaatwasser van Bauknecht is dat bij deze machine het bedieningspaneel wel zichtbaar is. Het bedieningspaneel wordt namelijk geplaatst aan de voorzijde. Het handige hiervan is dat iedereen direct ziet waar de vaatwasser zich bevindt in uw keuken. 

Vrijstaande vaatwassers

Naast volledig integreerbare en integreerbare vaatwassers kunt u bij Mandemakers Keukens ook nog kiezen voor vrijstaande vaatwassers van Bauknecht. Deze machines zijn, zoals de naam het al zegt, vrijstaand en dus niet gebonden aan een bepaalde plaats in uw keuken. Hierdoor kunt u de machine makkelijk combineren en verplaatsen. De bovenzijde van deze machines kunt u gebruiken als werkblad. Kies voor een mooie vrijstaande vaatwasser in de kleur wit of RVS. 

Advies over Bauknecht vaatwassers?

De experts van Mandemakers Keukens vertellen u graag meer over de verschillende vaatwassers van Bauknecht en eventuele andere merken. Ook wanneer u op zoek bent naar keukenapparatuur bent u bij ons aan het juist adres. Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms of neem contact met ons op voor een advies op maat!