ATAG vaatwassers voor iedere keuken | Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Meer weten over de vaatwassers van ATAG?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de vaatwassers van ATAG? De ervaren medewerkers van Mandemakers Keukens helpen u graag verder. Ook kunnen zij al uw andere keukenvragen beantwoorden en u adviseren. Breng een bezoek aan onze showroom!

ATAG vaatwasser
Vaatwasser ATAG
ATAG XL en XXL vaatwassers

Geïntegreerde ATAG vaatwasser met RVS bedieningspaneel

U wilt een ATAG vaatwasser met het bedieningspaneel aan de voorzijde. Dit heeft als voordeel dat u aan de buitenkant ziet welk programma er draait en hoe lang dit afwasprogramma nog bezig is. De vaatwassers van ATAG zijn stuk voor stuk zeer gebruiksvriendelijk en ruimtebesparend ingericht waardoor u in één keer veel vuile vaat kwijt kunt.

Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

XL of XS vaatwasser van ATAG

ATAG vaatwassers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Uitzonderlijk is de keuze tussen een vaatwasser van 82 centimeter hoogte of 86 centimeter voor een hoger aanrechtblad. Daarnaast is er de keuze voor vaatwassers die weinig ruimte innemen of een van de XXL varianten met drie korven en ruimte voor maar liefst 16 couverts.

Volledig geïntegreerde ATAG vaatwasser

De volledig geïntegreerde vaatwassers van ATAG worden in de keuken opgenomen en voorzien van een front naar keuze zodat de machine in het design van uw keuken opgaat. Het bedieningspaneel is alleen zichtbaar bij het openen van de vaatwasser en zit bovenin. Hierdoor is de vaatwasser nagenoeg onzichtbaar. Een selectie ATAG vaatwassers zijn zeer geschikt in een greeploze keuken.

Vaatwasser in een hoge kast

ATAG biedt vaatwassers geschikt om in een hoge keukenkast te integreren. Het grote voordeel hiervan is dat u niet hoeft te bukken om de vaat in en uit te ruimen. Een nadeel kan zijn dat de afstand van de wasbak tot de vaatwasser groter is. De plaatsingshoogte van inbouwapparatuur verdient aandacht om optimaal in de keuken te integreren. De adviseurs van Mandemakers Keukens kijken hier graag naar met u.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?