ATAG magnetrons – Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

ATAG magnetrons

Met een ATAG magnetron ontdooit, verwarmt of bereidt u gemakkelijk en snel een maaltijd. De magnetrons werken snel en effectief, en zijn bovendien eenvoudig te bedienen. Daarnaast zorgt het strakke design voor een stijlvolle toevoeging aan iedere keuken. Wilt u meer weten over de magnetrons van ATAG? Lees dan snel verder voor meer informatie over het assortiment ATAG magnetrons bij Mandemakers Keukens.

"ATAG magnetrons: effectief & snel"

ATAG magnetron
ATAG magnetron
ATAG magnetron

Een effectieve, snelle werking

De magnetrons van ATAG beschikken over diverse handige functies wat het ontdooien of verwarmen van uw ingrediënten nog makkelijker maakt. Allereerst zijn de magnetrons voorzien van een TFT-display voor een snelle en gemakkelijke bediening. U kiest uit een van de automatische programma’s of stelt zelf handmatig de gewenste functies in. Het Aqua Clean schoonmaakprogramma zorgt ervoor dat vuile deeltjes los worden geweekt, zodat u alleen een doekje door de magnetron haalt om weer een glanzend schoon en hygiënisch apparaat te hebben. Tot slot geeft het kinderslot extra veiligheid: uw kinderen kunnen de magnetron niet zomaar openen, zodat ze zich niet kunnen verbranden aan verwarmde maaltijden.

Geïntegreerde magnetrons

Wilt u graag een oven en magnetron in uw keuken, maar heeft u niet voldoende ruimte voor beide apparaten? Kies dan voor een multifunctionele oven met magnetronfunctie. Met dit handige apparaat beschikt u over de functies van zowel een oven als magnetron, maar heeft u minder ruimte nodig. In het menu kiest u gemakkelijk uit diverse automatische programma’s of stelt u handmatig de gewenste functies in.

Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u meer weten over het merk ATAG of de verschillende producten? Kom langs in een van onze acht showrooms en laat u adviseren door een van onze adviseurs. Zij voorzien u graag van een passend advies, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken op het gebied van keukens en apparatuur. Bovendien kunt u de apparatuur van ATAG hier met eigen ogen bekijken en zelf ervaren.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?