ATAG ovens en stoomovens – Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

ATAG ovens en stoomovens

Een ATAG oven is een onmisbaar onderdeel in de keuken als u van ovengerechten, taarten of knapperig brood houdt. Ook met een stoomoven bereidt u heerlijke en gezonde gerechten. In het assortiment van ATAG vindt u diverse modellen die aansluiten op iedere wens en budget. Zo vindt u gegarandeerd een (stoom)oven die geheel bij u en uw keuken past. Wilt u meer weten over de ovens en stoomovens van dit A-merk? Lees dan snel verder voor meer informatie.

"Multifunctionele ovens van ATAG"

ATAG stoomoven
Oven ATAG
ATAG oven bedieningspaneel

Multifunctionele ovens van ATAG

Met een multifunctionele oven van ATAG heeft u de beschikking over talloze functies in één apparaat. Met de hetelucht circulatie bereidt u uw maaltijd zeer snel door de gelijkmatige verdeling van de warmte. Bovenwarmte zorgt voor een heerlijke, knapperige korst op uw pizza of ovenschotel, terwijl onderwarmte voor de perfecte garing van uw gerecht zorgt. Kortom, iedere functie komt van pas bij de bereiding van diverse gerechten. Met een multifunctionele oven van ATAG kiest u gemakkelijk voor een van deze functies. Bovendien maakt u ook eenvoudig gebruik van de automatische programma’s voor enkele populaire gerechten. Maakt u een bijzonder gerecht dat een speciale bereiding nodig heeft? Dan past u het programma aan door middel van de handmatige instellingen. Veel ovens beschikken over een handig led-display, waarmee u de instellingen gemakkelijk en snel aanpast.

Stoomovens: lekkere en gezonde maaltijden

Met de stoomovens van ATAG bereidt u binnen een handomdraai een gezonde maaltijd. Dankzij de bereiding door middel van stoom blijven belangrijke vitaminen en andere voedingsmiddelen behouden. Ook de smaak en structuur gaat niet verloren bij het stomen, wat keer op keer voor een overheerlijke maaltijd zorgt. Bij ATAG heeft u de keuze uit stoomovens en combi-stoomovens.
 

Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u meer weten over het merk ATAG of de verschillende producten? Kom langs in een van onze acht showrooms en laat u adviseren door een van onze adviseurs. Zij voorzien u graag van een passend advies, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken op het gebied van keukens en apparatuur. Bovendien kunt u de apparatuur van ATAG hier met eigen ogen bekijken en zelf ervaren.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?