Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Whirlpool vriezers

In een Whirlpool vriezer kunt u uw voedsel langer bewaren dan in een koelkast. Vaak hoeft u minder eten weg te gooien, draagt u bij aan het milieu en is het ook nog eens goed voor uw portemonnee wanneer u een Whirlpool vriezer aanschaft. Restjes kunt u namelijk gewoon invriezen. Daarnaast is het toch ook gewoon heerlijk om af en toe een lekker ijsje te kunnen eten? Wanneer u kiest voor een Whirlpool vriezer bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. 

Vriezers met 6th Sense technologie

Het merk Whirlpool bestaat al meer dan 100 jaar en heeft daardoor al de nodige ervaring wat betreft het produceren van innovatieve vriezers. De nieuwe innovatie die dit merk introduceert is de 6th Sense technologie, waarover een aantal vriezers van het merk beschikken. De 6th Sense Fresh Control houdt in dat de sensoren die in de vriezers aanwezig zijn ervoor zorgen dat de temperatuur constant laag blijft. Dit zorgt voor een nog langere houdbaarheid van uw etenswaren. Zo weet u zeker dat u na enige tijd nog steeds kunt genieten van die heerlijke maaltijd.

Keukenapparatuur van Whirlpool

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment…

Lees verder

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Een groot assortiment

Maak kennis met het grote assortiment diepvriezers van Whirlpool, uitgevoerd in de kleuren rvs, wit en zwart. Door de intelligente opbergoplossingen van deze apparaten kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte en het voedsel perfect bewaren. Er zijn apparaten met en zonder de 6th Sense technologie. Vriezers met 6th Sense technologie houden uw producten tot vier keer langer vers. Door de energieklassen A+ of A++ die deze apparaten hebben, haalt u een energiezuinige vriezer in huis. Andere opties waar u voor kunt kiezen zijn de NoFrost functie, die ervoor zorgt dat u het apparaat niet meer hoeft te ontdooien en de Shock Freeze functie, waarmee u uw producten tot drie keer sneller kunt invriezen. Veel van de diepvrieskasten zijn side-by-side en te combineren met een koelkast uit het Whirlpool assortiment. 

Whirlpool koel/vriescombinaties

Whirlpool biedt u de keuze uit een vrijstaande of een ingebouwde koel- en vriescombinatie en uit apparaten met verschillende hoogtes. Sommige apparaten hebben het vriesgedeelte bovenin en andere onderin, uitgevoerd in aluminium, inox, zilver, techno steel en wit. De apparaten hebben een energielabel A+, A++ of zelfs A+++ en zijn dus zeer energiezuinig. Bij deze apparaten kunt u kiezen voor diverse functies, zoals de NoFrost functie, die ervoor zorgt dat u het apparaat niet meer hoeft te ontdooien en de StopFrost functie, waarmee u het apparaat gemakkelijk laat ontdooien. Het antibacteriële filter zorgt voor een perfecte hygiëne en de StarLight voor een optimale belichting aan de binnenzijde. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over de draairichting van de deuren, want deze is bij veel van de koel- en vriescombinaties verwisselbaar.

Advies over Whirlpool vriezers?

Misschien bent u op zoek naar een vriezer of koel- en vriescombinatie, maar heeft u geen idee wat voor u fijn is in gebruik. Of misschien heeft u al wel een idee, maar wilt u graag alle mogelijkheden weten? De experts van Mandemakers Keukens vertellen u graag meer over de verschillende vriezers en koel- en vriescombinaties van Whirlpool en eventuele andere merken. Ook wanneer u op zoek bent naar andere keukenapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms of neem online contact met ons op voor een advies op maat!