Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Whirlpool kookplaten

Whirlpool kookplaten zijn het hart van de keuken: het is de plek waar het allemaal gebeurt. Of u nu kiest voor keramisch, inductie of gas; bij Whirlpool heb je altijd de keuze uit verschillende kookplaten. Ook bieden ze optimale veiligheid en zijn ze snel te reinigen. Met de nieuwste 6th Sense lijn kunt u bovendien kiezen voor een groot aantal extra mogelijkheden en innovaties.

Veel pluspunten met Whirlpool kookplaten

Of u nu kiest voor koken op inductie, keramisch of gas, met een Whirlpool kookplaat kiest u altijd voor een kookplaat met veel pluspunten. Om de keuze gemakkelijker te maken vertellen we u graag wat meer over de verschillende typen kookplaten.

Keukenapparatuur van Whirlpool

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment…

Lees verder

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Whirlpool inductie kookplaten

De inductiekookplaten van Whirlpool hebben een mooi design, zijn zeer veilig in gebruik, eenvoudig te reinigen en maken het mogelijk om met precisie te koken en te bakken. De 6th Sense technologie van sommige modellen zorgt bovendien voor een aantal extra mogelijkheden en innovaties. De inductie Whirlpool kookplaten hebben twee, vier of vijf kookzones. Wilt u het kookgebied aanpassen aan de hand van uw eigen wensen en behoeften? Kies dan voor de FlexiCook. Zo kunt u zelf bepalen waar u de pannen op de kookplaat plaatst. Daarnaast is met de afmetingen van 58, 59, 77 of 86 cm voor iedere keuken een passende breedte te vinden. Voor een extra smalle kookplaat, die u bijvoorbeeld kunt combineren met een Domino gaskookplaat, is er de Domino inductiekookplaat. Andere opties voor deze kookplaten zijn functies waarmee u door een extra krachtige kookzone tijd kunt besparen, een elektronische bediening, timer met kooktijd instelling en de optie om het bedieningspaneel te vergrendelen. 

Whirlpool keramische kookplaten

Een andere manier van koken is koken door middel van een keramische kookplaat. Ook op het gebied van keramisch koken heeft dit merk een mooi aanbod. De keramische kookplaten van Whirlpool zijn uitgerust met een Direct Touch bediening, zodat u direct de temperatuur van de zones kunt reguleren. Zo heeft u in een handomdraai toegang tot een serie speciale functies, zoals een pauzefunctie en lage warmte functie. Ideaal voor als u bijvoorbeeld een heerlijk stuk vlees wil laten sudderen om het goed mals te laten worden. Ook is er een Booster-functie, waarmee u door een extra krachtige kookzone tijd kunt besparen. De Whirlpool keramische kookplaten bestaan uit kookplaten met twee en vier kookzones. Wanneer u van koken houdt, kunt u het beste vier kookzones nemen. Heeft u een kleine keukenruimte? Kies dan voor twee kookzones. De kookplaten zijn verkrijgbaar in een mooie zwarte kleur met een glazen kookvlak of kies een stoere look en ga voor een rvs kleur.

Whirlpool gaskookplaten

Veel mensen geven nog altijd de voorkeur aan koken op gas. Gaskookplaten maken het mogelijk om met veel precisie te koken en zijn daarnaast gemakkelijk in gebruik. Dit merk biedt een breed aanbod gaskookplaten van verschillende afmetingen: 58, 59, 68, 73 en 86 centimeter. Daarnaast kunt u kiezen voor vier of vijf branders en zijn de platen verkrijgbaar in de kleuren antraciet, rvs en zwart. Onder de branders zit een glazen plaat, waardoor u eenvoudig de kookplaat kunt reinigen. Door de verschillende modellen en keuzes is er altijd een gaskookplaat die past bij het design van uw keuken. Veel van deze modellen hebben een wokbrander, thermokoppelbeveiliging die ervoor zorgt dat de gastoevoer stopt wanneer de vlam dooft en een elektronische vonkontsteking. Zo kunt u snel en eenvoudig uw gaskookplaat aanzetten. 

Advies over Whirlpool kookplaten?

De experts van Mandemakers Keukens vertellen u graag meer over de Whirlpool kookplaten en eventueel over andere merken. Ook wanneer u op zoek bent naar keukenapparatuur bent u bij ons aan het juist adres. Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels of neem contact met ons op voor een advies op maat!