Aquahot + - Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Aquahot + - Mandemakers Keukens

Geplaatst op: 27 december 2018

De Aquahot + kokend water kraan heeft niet alleen een strak en stijlvol design, maar zorgt er ook voor dat u, wanneer u wilt, water op de door u gewenste temperatuur tot uw beschikking heeft. De kraan is beschikbaar in verschillende elegante uitvoeringen, is erg gebruiksvriendelijk en veilig voor kinderen. Bent u benieuwd naar de Aquahot +? Lees dan snel verder.

Wat is de Aquahot +?

De Aquahot + is een 3-in-1 kraan waarmee u drie verschillende watertemperaturen tevoorschijn tovert: koud, warm en kokend water. Zo geniet u binnen een mum van tijd bijvoorbeeld van een lekker kopje thee en bereidt u voedsel sneller met behulp van de kokend water functie. De Aquahot + kraan beschikt over een strak design en is beschikbaar in drie stijlvolle uitvoeringen: chroom, geborsteld nickel en geborsteld zwart. Tussen een van deze drie varianten zit altijd een kraan die perfect aansluit bij uw keukenstijl. De Aquahot + wordt geleverd met boiler en anti-kalkfilter. Wanneer u geen koud- en warmwaterleiding heeft, kan er ook een mengset meegeleverd worden waardoor u van alle voordelen van de Aquahot + kunt genieten.

Voordelen van de Aquahot +

De Aquahot + biedt verschillende voordelen. Zo is deze bijvoorbeeld enorm makkelijk in gebruik. Door middel van de rechtergreep regelt u de normale mengkraan. De linkerknop is speciaal voor de kokend water functie. Een ander voordeel is dat de Aquahot + erg veilig is voor kinderen. Op de linkerknop zit namelijk een soort vergrendeling waardoor de kraan niet zomaar kokend water geeft. Dankzij de meegeleverde kalkfilter wordt kalk afgevoerd, wat verstopte waterleidingen voorkomt, de kraan langer mooi houdt en de smaak van het water waarborgt.

Bezoek onze winkel

Bent u benieuwd naar het gebruik, de voordelen en de diverse uitvoeringen van de Aquahot +? Kom dan langs in een van onze winkels. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien en beantwoorden met plezier al uw vragen.

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?