Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Aquahot+ kokendwaterkraan

Aquahot+ 3-in-1 kokendwaterkraan – Mandemakers Keukens

Geplaatst op: 27 december 2018

De Aquahot + kokend water kraan heeft niet alleen een strak en stijlvol design, maar zorgt er ook voor dat u, wanneer u wilt, water op de door u gewenste temperatuur tot uw beschikking heeft. De kraan is beschikbaar in verschillende elegante uitvoeringen, is erg gebruiksvriendelijk en veilig voor kinderen. Bent u benieuwd naar de Aquahot +? Lees dan snel verder.

Aquahot+: de veelzijdige 3-in-1 kokendwaterkraan

De Aquahot+ is een stijlvolle en multifunctionele kokendwaterkraan. Met deze 3-in-1 keukenkraan tapt u zowel koud en warm als kokend water wanneer u maar wilt. Dat is ruimtebesparend, efficiënt en ontzettend handig. Want hoe fijn is het om snel een kop thee te zetten of pasta aan de kook te brengen? De Aquahot+ is  een echte verrijking van uw keuken. Mandemakers Keukens vertelt u over de mogelijkheden en voordelen van deze innovatieve keukenkraan. 

Een Aquahot+ die past bij uw keuken

De Aquahot+ is in welke vorm dan ook een fantastische aanwinst voor uw keuken. Dankzij de verschillende personalisatiemogelijkheden stemt u de kraan ook nog eens volledig af op uw keukeninterieur. Zo kiest u uit drie stijlvolle kleuren: chroom, geborsteld nikkel en geborsteld zwart. De tijdloze, chromen variant komt in iedere keukenstijl goed tot zijn recht, terwijl u met een kleur als zwart echt een blikvanger neerzet. Kiest u voor een Aquahot+, dan krijgt u er een boiler en anti-kalkfilter bij. Dat maakt de kraan direct klaar voor installatie. Heeft u alleen een koudwaterleiding? Geen probleem! In dat geval helpt de speciale mengset u om van alle voordelen van Aquahot+ te kunnen genieten. 

Voordelen van de Aquahot+

Wie kiest voor Aquahot+ profiteert van talloze voordelen. Te beginnen bij de eenvoudige en intuïtieve gebruikswijze. Door middel van de rechtergreep regelt u de normale mengkraan zoals u dat gewend bent. De linkerknop is speciaal ontwikkeld voor de kokendwaterfunctie. Het feit dat dit een aparte knop is, maakt de kraan uiterst veilig voor uzelf en uw kinderen. De knop beschikt over een unieke vergrendeling waardoor de kraan niet zomaar kokend water geeft. Een ander voordeel is de meegeleverde kalkfilter, die ervoor zorgt dat kalk niet in de kraanleiding terecht komt. Dit voorkomt verstoppingen, houdt de kraan langer mooi en waarborgt de smaak van het water. Tot slot is de Aquahot+ ook nog eens de meest voordelige keuze wanneer u deze vergelijkt met bijvoorbeeld Quooker, Franke of Grohe. 

Meer weten over Aquahot+?

Bent u benieuwd naar het gebruik, de voordelen en de diverse uitvoeringen van Aquahot+? Kom dan langs in een van onze winkels en bewonder de Aquahot+ 3-in-1 kokendwaterkraan met eigen ogen. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien en beantwoorden met plezier al uw vragen.