Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Barletti

Barletti: exclusieve keukens met Italiaanse allure

Geplaatst op: 4 september 2017

Barletti keukens zijn een echte eyecatcher in uw huis, zo ook de 3 nieuwe Barletti keukens.Door de strakke vormgeving, de exclusiviteit en de Italiaanse allure zijn deze keukens een echte design keuken. Alles in de keukens is tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt. Dit laat zien dat de ontwerpers niet snel tevreden zijn en het zijn dan ook keukens van topkwaliteit. Zij willen alleen het beste voor u en daarom wordt bij elke keuken gestreefd naar perfectie, wat ook terug te zien is. De nieuwe keukens van Barletti zijn allemaal verschillend in stijl. Hieronder kunt u ontdekken welke kenmerken de nieuwe Barletti keukens hebben en wat ze u te bieden hebben!

De Barletti Y-LM 607: strak en eigentijds

Bent u op zoek naar een mooie strakke, eigentijdse keuken? Kies dan voor de Barletti Y-LM 607 met schiereiland. Deze keuken heeft mat gelakte lichtgrijze fronten die aangenaam licht ogen. Het werkblad en de achterwanden zijn van composiet wat de keuken tot een mooi geheel maakt. Ook zorgt de luxe Miele apparatuur dat u niks tekort komt en de eigentijdse klasse van deze keuken wordt gekenmerkt door de bovenkasten met extra opbergruimte.

De Barletti X-MK 477: Marmer met een grote M

Deze Barletti keuken is door het 100% marmeren werkblad altijd uniek. Elk marmeren werkblad ziet er namelijk weer anders uit, doordat het een natuurlijk product is. In combinatie met de lavagrijze fronten van de kasten springt de Barletti X MK-477 er in iedere ruimte helemaal uit. De u-vorm keukenopstelling met vijf grote kasten voor extra opbergruimte, de luxe ATAG-apparatuur en het bargedeelte geven de unieke stijl van deze keuken nog meer uitstraling.

De Barletti EV-775: fineer fronten met unieke bovenkasten

Wilt u graag een moderne keuken met bruine houten fineer fronten? Dan is de Barletti EV-775 een goede optie. De houten fronten geven de keuken een warme uitstraling en de L-vorm zorgt voor ruimtelijkheid. Daarnaast heeft deze keuken een mooie schouw waarin het netjes afgewerkte afzuigsysteem zit. Het stenen werkblad van 8cm dik, de ATAG-keukenapparatuur en de dubbele granieten spoelbak onderstrepen de moderne uitstraling, maar dit is nog niet alles. De glazen bovenkasten kenmerken deze keuken en zorgen voor het unieke karakter.

Kom langs in één van onze showrooms!

Bent u benieuwd hoe de nieuwste keukens van Barletti eruit zien? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms waar u met eigen ogen de keukencollectie van Barletti kunt bekijken. Ook staan onze adviseurs u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.