Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Duitse keukens: kwalitatief en robuust

Duitse keukens staan voor kwaliteit. Het merendeel van de keukens die verkocht worden in Nederland zijn Duitse keukens. Ook Mandemakers Keukens produceert haar keukens in Duitsland. Ontdek hier meer over het begrip 'Duitse keukens'.

Waarom Duitse keukens?

Wat is er zo bijzonder aan Duitse keukens? Onze oosterburen hebben een rijke historie als het gaat om de ontwikkeling van keukens. Vrijwel alle grote en kwalitatieve keukenfabrikanten staan in Duitsland. Dit geldt zowel voor het hogere segment als het middensegment. Door de strenge kwaliteitscontroles in Duitsland weet u zeker dat u altijd een kwalitatieve keuken heeft als u voor een Duits merk gaat.

SieMatic; Duitse kwaliteit

Duitse keukens zijn van hoge kwaliteit en altijd eerlijk geprijsd. De kwaliteitseisen zijn streng waardoor alleen hoogwaardige keukens de Duitse fabriek verlaten. Zo is SieMatic sinds 1929 een geliefd Duits merk en een echt begrip in Nederland. Op de keukenbeurs in Leipzig stelde August-Siekman-Möbelwerke de eerste keukenbuffetten ten toon. De keukenbuffeten waren vernoemd naar destijds populaire meisjesnamen als 'Erna', 'Hannelore' en 'Ruth'. SieMatic keukens zijn sindsdien in verschillende stijlen te krijgen. Tegenwoordig kunt kiezen uit de collecties Pure, Urban en Classic. SieMatic staat bekend om haar oog voor detail;deuren zonder grepen, geavanceerde ladesystemen en indelingen en symmetrische lijnen of matte afwerkingen.

Geavanceerd en stijlvol

Naast kwaliteit zijn afwerking, innovatie en stijl ook erg belangrijk voor Duitse keukenfabrikanten. Een keuken anno nu moet praktisch, functioneel en stijlvol zijn. Als het gaat om innovatie in de keuken is Duitsland de absolute koploper. Slimme opbergoplossingen (zoals MultiMatic van SieMatic), optimale werkhoogtes en duurzame productie zijn een Duitse keuken niet vreemd. In de keuken moet alles één vloeiende beweging gaan. Er is niks zo vervelend als een onpraktische keuken of slechte apparatuur. Natuurlijk kunt u het zo gek maken als u zelf wil; hoe geavanceerder uw keuken, hoe hoger de prijs.

Meer informatie over Duitse keukens?

Kom gerust langs in een van onze vestigingen! Met de informatie die u online ingewonnen hebt kunt u samen met onze keukenadviseurs bepalen welke keuken het beste bij u past. In de showroom kunt u alle Duitse keukens bekijken en ervaren. Uiteraard maken wij een 3D tekening voor u, zodat u de gewenste samenstelling van uw droomkeuken op voorhand kunt zien.