Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Complete keuken kopen – Wat zijn de voordelen?

Een complete keuken kopen is ideaal. U kunt verschillende stijlen en merken met elkaar combineren net zolang totdat u tevreden bent met uw complete keuken. Vervolgens leveren wij de keuken bij u thuis af en monteren we deze! Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Mandemakers zet het voor u op een rij.

Mix en match er op los!

Heeft u uw droomkeuken in de showroom gezien, maar wilt u deze liever in een andere uitvoering? Denk aan een hoekkeuken of een keuken met een kookeiland. Dan zorgen wij voor een op maat gemaakte keuken. Anno 2016 doen we niks liever dan stijlen en merken met elkaar combineren. Klassiek en modern gaan hand in hand. Combineer de symmetrie van een design keuken met de sfeer en ruimte van een landelijke keuken. Of gaat u liever voor een moderne keuken vol geavanceerde apparatuur, maar wél met klassieke elementen. Denk hierbij aan kastgrepen of klassieke kranen. Alles kan en alles mag! U hoeft alleen maar te bedenken waar uw droomkeuken aan moet voldoen.

Complete keuken kopen en leveren

Heeft u uw keuken uitgezocht bij Mandemakers Keukens? Dan nemen wij letterlijk alles uit handen. Een complete keuken kopen betekent dat u gaat voor het totaalplaatje. Leidingen verleggen of een muurtje stuccen? Geen probleem! Wij zorgen dat alles in orde is; voor, tijdens en na het plaatsen. Zo kunt u direct aan de slag in uw nieuwe keuken en hoeft u niet te wachten op aparte onderdelen.

Kom langs in onze showroom

Vindt u het lastig om te bepalen hoe uw droomkeuken eruit moet zien? Dat vinden wij helemaal niet zo gek! De keuzes zijn tegenwoordig enorm. Wij adviseren u om langs te komen in onze showroom. Hier wordt u verder geholpen door een ervaren adviseur. Onze ervaring leert dat u, door de juiste vragen te stellen en de sfeer te proeven, veel sterker geïnspireerd wordt dan door te zoeken online. Daarnaast kunnen wij u de verschillende opties direct laten zien. Wilt u ander hout of een luxere oven? Dan lopen we gewoon een pad verder in de winkel. Bij een complete keuken kopen hoort natuurlijk ook een 3D tekening. Dan kunt u zien of de moderne koelkast wel goed bij het authentieke fornuis past. Het is ons doel om u met een glimlach naar huis te laten gaan. Wat is er leuker dan koken in uw zelf samengestelde keuken?