Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

BORA Classic

BORA Classic is een van de series uit de brede collectie BORA keukenapparatuur. BORA Classic kenmerkt zich door de aanpasbare instellingen op uw individuele situatie. Hiermee profiteert u van een extra efficiënte werking, geheel aangepast op uw voorkeuren. Wilt u meer weten over BORA Classic? Lees dan snel verder en ontdek het bij Mandemakers Keukens. 

Het voordeel van BORA Classic

Met BORA Classic past u het kookveld met afzuiging geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. U heeft de keuze uit verschillende soorten kookvelden, die u zelf samenstelt tot één geheel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit glaskeramische kookplaten met twee kookzones, maar ook een Tepan behoort tot de opties. Zo combineert u geheel naar eigen smaak en kookbehoeften de gewenste kookplaatelementen met elkaar, uiteraard in combinatie met een kookveldafzuiging. 

Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Bekijk dan de video of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

BORA Classic en BORA Classic 2.0

Bij BORA wordt er niet stil gezeten. Dat blijkt wel, want inmiddels is er ook een BORA Classic 2.0 serie op de markt gebracht. Deze producten zijn gebaseerd op hetzelfde principe als de originele serie, maar deze zijn op enkele gebieden verbeterd dankzij geavanceerde ontwikkelingen. Zo beschikt de BORA Classic 2.0 over een revolutionaire centrale bediening, waardoor er zo min mogelijk kookoppervlak verloren gaat. Eén simpele druk op de knop biedt u toegang tot de belangrijkste opties. Hierdoor wordt koken niet alleen nog gemakkelijker, maar ook veel leuker. 

Innovatieve afzuigsystemen van BORA

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft…

Lees verder

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

Kom langs voor een BORA demonstratie

Bent u geïnteresseerd in producten uit de BORA Classic serie? Of bent u benieuwd wat de andere series van BORA u te bieden hebben? Kom langs in een van onze keukenwinkels en ontdek het zelf. Voor vragen en advies kunt u terecht bij onze professionele keukenexperts. Zij helpen u graag met het kiezen van het juiste afzuigsysteem en kunnen u zelfs een gratis demonstratie geven. Zo krijgt u direct een duidelijk beeld van de mogelijkheden met BORA.