Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

BORA Pure

BORA Pure behoort tot een van de meest recente ontwikkelingen in het assortiment van BORA. De slimme afzuigsystemen zijn nog verder verfijnd en geoptimaliseerd. Zo wordt koken een nog aangenamere bezigheid. Bent u benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen van BORA? Lees dan snel verder en ontdek hier alles over de BORA Pure kookplaten met kookveldafzuiging.   

Efficiënte afzuiging en verhoogd kookgemak

Natuurlijk zijn de nieuwste kookplaten van BORA Pure voorzien van eerdere ontwikkelingen. Zo zorgt de extreem stille motor ervoor dat ook bij de sterkste afzuiging het geluid minimaal is. Het afzuigsysteem is eenvoudig te reinigen, waardoor het optimaal blijft functioneren door de jaren heen. De onderdelen zijn eenvoudig uit elkaar te halen en kunnen in de vaatwasser worden geplaatst. Ook maakt u nog altijd gebruik van een groot kookoppervlak met flexibele indeling. Hier is ruimte voor vier pannen met een diameter van maximaal 24 cm. Het minimalistische design zorgt er daarnaast voor dat de kookplaat naadloos integreert met het design van uw keuken. Zo vormt de BORA Pure kookplaat niet alleen een functionele, maar ook een stijlvolle toevoeging. 

Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Bekijk dan de video of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

Welke variant kiest u?

De kookplaten uit de BORA Pure serie zijn verkrijgbaar in twee varianten: met een luchtafvoer- of recirculatiesysteem. Bij de eerste optie wordt de afgevoerde lucht naar buiten afgevoerd. Bij de recirculatievariant wordt er met speciale koolstoffilters gewerkt, die de afgevoerde lucht filteren. Na dit filterproces ventileert de schone lucht via de plinten weg. Deze filters zijn eenvoudig te vervangen dankzij het eswap-systeem. Via de instroomopening kunt u de filter verwijderen en simpelweg vervangen voor een nieuwe. 

Innovatieve afzuigsystemen van BORA

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft…

Lees verder

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

De nieuwste ontwikkelingen

Daarnaast maakt u nu ook gebruik van intuïtieve bediening. Met de handige ‘slide’-knop beweegt u met uw vinger omhoog of omlaag om de juiste warmte in te stellen. De belangrijke functionaliteiten van de kookplaat zijn met een simpele vingerbeweging te bereiken. De eenvoudige bediening maakt koken nog gemakkelijker en zorgt er bovendien voor dat u snel kunt handelen wanneer nodig. De afzuiging wordt bovendien automatisch continue bijgesteld naar uw kookgedrag. Zo hoeft u zich niet druk te maken om het afzuigsysteem en kunt u zich volledig focussen op het bereiden van de lekkerste maaltijden.

Kom langs voor een BORA demonstratie

Bent u benieuwd naar de kookplaten met kookveldafzuiging van BORA Pure? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels en ervaar het zelf. Voor vragen of persoonlijk advies kunt u terecht bij onze keukenexperts. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en kunnen u zelfs een gratis demonstratie geven van de BORA systemen. Zo krijgt u direct een duidelijke indruk van de functionaliteiten en eigenschappen.