Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

BORA Professional

BORA Professional maakt de dromen van iedere amateurkok waar. Dankzij het geavanceerde systeem wordt koken naar een nieuw niveau gebracht. Uiteraard is ook de krachtige kookveldafzuiging van BORA onmisbaar in deze serie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met BORA Professional? Lees dan snel verder en kom alles te weten over deze serie bij Mandemakers Keukens.

Wat maakt BORA Professional zo bijzonder?

Net zoals bij BORA Classic kunt u ook bij BORA Professional uw kookplaat geheel zelf samenstellen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een glaskeramische inductiekookplaat of gaat u juist voor een gaskookveld. Het Tepan kookveld behoort hierbij ook tot de opties. In combinatie met de professionele kookveldafzuiging creëert u een prachtig geheel dankzij dit modulaire systeem. BORA Professional onderscheidt zich van de andere series door het automatisch openen van de afsluitklep. Daarnaast beschikt BORA Professional over meer vermogensniveaus voor een extra precieze en sterke werking. Bovendien zorgen de hoogwaardige materialen voor een lange levensduur van het BORA afzuigsysteem. Naast de functionele eigenschappen blinkt BORA Professional ook uit in design. 

Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Bekijk dan de video of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

BORA Professional 2.0

Bij BORA wordt er niet stilgezeten. Dankzij continue ontwikkeling is er onlangs een nieuw, verbeterd systeem op de markt gebracht onder de naam BORA Professional 2.0. Het originele ontwerp is nog eens goed onder de loep genomen en verbeterd waar nodig. Zo is de slimme bedieningsknop zo ontworpen dat u met één hand de verschillende functies en temperatuur instelt. Daarnaast zijn er nieuwe functies toegevoegd zoals een LED vermogensindicator, elektrische afsluitklep, sensor voor afsluitklep, sensor voor vetfilter en een automatisch kookveldafzuigsysteem. Tot slot zorgen het vernieuwde design en de nog sterkere afzuiging voor een nog prettigere kookervaring. 

Innovatieve afzuigsystemen van BORA

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft…

Lees verder

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

Kom langs voor een BORA demonstratie

Bent u geïnteresseerd in producten uit de BORA Professional serie? Of bent u benieuwd wat de andere series van BORA u te bieden hebben? Kom langs in een van onze keukenwinkels en ontdek het zelf. Voor vragen en advies kunt u terecht bij onze professionele keukenexperts. Zij helpen u graag met het kiezen van het juiste afzuigsysteem en kunnen u zelfs een gratis demonstratie geven. Zo krijgt u direct een duidelijk beeld van de mogelijkheden met BORA.