Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

BORA X Pure

Vanaf het voorjaar van 2020 is de nieuwe BORA X Pure verkrijgbaar. De BORA X Pure is een oppervlakte-inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging. Dit kookveld van BORA is verfijnder en innovatiever dan ooit tevoren. De BORA X Pure heeft al verschillende onderscheidingen gekregen, en dat is niet zomaar. Wilt u meer weten over dit nieuwe kookveld? Lees dan verder. Mandemakers Keukens vertelt u er graag over.

Minimalistisch design en geluid

Het eerste dat u zult opmerken aan de BORA X Pure is het opvallend design. Het kookveld en de afzuiging zijn namelijk volledig vlak met het werkblad ingebouwd. Hierdoor krijgt het kookveld (en het werkblad) een moderne, minimalistische look. Als het keukenapparaat op stand-by staat is het bedieningspaneel vrijwel onzichtbaar en als de BORA X Pure actief is, zorgt de intelligente verlichting ervoor dat alleen het essentiële zichtbaar is. Dankzij dit opvallend design past het kookveld in elk modern keukenontwerp.

Ook heeft het keukenapparaat compacte afmetingen, waardoor er heel wat opbergruimte overblijft in de onderkast. Daarnaast is de BORA X Pure altijd bijzonder stil - zelfs op hoge vermogensniveaus. Dit komt door de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Zo kunt u ongestoord gesprekken voeren of muziek luisteren tijdens het koken.

Intuïtieve sControl-bediening

Achter dit opvallende en unieke design zitten ook allerlei innovatieve technologieën. Zo profiteert u van nog eenvoudigere bediening met de intuïtieve sControl-bediening. Dit is een unieke verticale slider die u eenvoudig bedient door met uw vinger intuïtief naar beneden of naar boven te bewegen. Ook kunt u de kookplaat aantikken om hem te bedienen.

Daarnaast heeft de BORA X Pure bijzonder grote oppervlakte-inductiezones wanneer de brugfunctie geactiveerd is. Zo kunt u op iedere plek zoveel pannen plaatsen als u wilt.

Innovatieve afzuigsystemen van BORA

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft…

Lees verder

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

Eenvoudige reiniging

Een opmerkelijk voordeel van de BORA X Pure is de eenvoudige reiniging. Alle onderdelen die in contact komen met de kookdampen kunnen via de eenvoudig toegankelijke en brede instroomopening worden verwijderd. De onderdelen reinigt u vervolgens gemakkelijk in de vaatwasmachine. Morst u iets tijdens het koken? Geen enkel probleem! De geïntegreerde vetopvangbak vangt alles op - of het nu vast of vloeibaar is.

Luchtafvoer of recirculatie

Als u een BORA X Pure aanschaft heeft u de keuze tussen een uitvoering met luchtafvoer of recirculatie. De BORA X Pure met een luchtafvoer naar buiten wordt ook wel BORA PUXA genoemd. De BORA X Pure met recirculatiesysteem wordt ook wel BORA PUXU genoemd. Een recirculatiesysteem houdt in dat de kooklucht binnenin het apparaat gereinigd wordt. Bij een dergelijk systeem is er dus geen afvoersysteem naar buiten nodig.

Omdat de warmte bij een recirculatiesysteem binnenshuis blijft is dit een energiezuinig systeem. Bij recirculatie is er ook sprake van effectieve geurbestrijding. U geniet van een geurloze en frisse omgevingslucht in de hele keuken dankzij de luchtreinigingsboxen en ingebouwde filter oplossingen. Deze bestrijden namelijk onaangename geurtjes op doeltreffende en langdurige wijze bij gebruik met recirculatie.

Meer weten over de BORA X Pure?

Met de nieuwe BORA X Pure geniet u van pure perfectie. Wilt u meer weten over de voordelen van de keukenapparatuur van BORA? Lees dan hier verder. Wilt u nog meer informatie? Maak een afspraak met een keukenadviseur op een locatie bij u in de buurt. Dan neemt een deskundige keukenadviseur alle tijd voor u. Wilt u de BORA X Pure op uw gemak met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze inspirerende keukenwinkels. Zo ziet u als een van de eersten de nieuwste keukenapparatuur.