Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Aras grijsgroen matlak

Mandemakers collectie

Modern en licht


De zachte grijsgroene kleur van deze keuken is helemaal van nu en is de ideale ondergrond voor de goudkleurige accenten. Op de bijpassende planken kunt u de accessoires kwijt, die van deze keuken uw keuken maken. Zoals dat nieuwe kookboek met die heerlijke recepten. Of die

Lees verder

Modern en licht


De zachte grijsgroene kleur van deze keuken is helemaal van nu en is de ideale ondergrond voor de goudkleurige accenten. Op de bijpassende planken kunt u de accessoires kwijt, die van deze keuken uw keuken maken. Zoals dat nieuwe kookboek met die heerlijke recepten. Of die leuke koffiekan.

De apparatuur in deze keuken is van het kwaliteitsmerk Bauknecht. Behalve de losse koelkast. U heeft waarschijnlijk al gezien dat dat een SMEG is. Heel gewild om zijn retrolook en om zijn opbergruimte. Deze keuken heeft echt alle ingrediënten om uw favoriete plek in huis te worden.

Prijs zoals opgesteld
€ 12.750,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.