Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

SieMatic

Pure S1

In onze op efficiency gerichte tijd worden producten steeds gelijkvormiger. Daarom is het begrijpelijk dat mensen met een individuele levensstijl daar ruimte aan willen geven. Ook in de keuken. Want hier gaat het niet alleen om perfecte functionaliteit maar ook om emotie. De keuken is al

Lees verder

In onze op efficiency gerichte tijd worden producten steeds gelijkvormiger. Daarom is het begrijpelijk dat mensen met een individuele levensstijl daar ruimte aan willen geven. Ook in de keuken. Want hier gaat het niet alleen om perfecte functionaliteit maar ook om emotie. De keuken is al lang niet meer de sobere plek voor noeste arbeid maar een weerspiegeling van de persoonlijke levensstijl. Hier draait alles om gevoel, een vorm van sensualiteit. Hier worden niet alleen de neus en mond, maar ook de ogen, oren en het hart geprikkeld. Hier koken we niet alleen, we genieten er van het leven.

Deze Pure S1 brengt innovatie en design samen in een keuken die van alle gemakken is voorzien, zoals MaticMotion laden die automatisch openen en MultiMatic II functielijsten in de deuren waarmee een handige en ruimtebesparende interieurinrichting is samen te stellen.

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.