Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

White

VTwonen

Eyecatcher: Lancellotti fornuis

Deze in mat wit uitgevoerde hoek keuken heeft een basic basis, maar krijgt dankzij de verschillende industriële elementen een stoere look. Opvallend is allereerst het 8 cm dikke betonnen werkblad in de kleur antraciet met geïntegreerde zwarte onderbouw

Lees verder

Eyecatcher: Lancellotti fornuis

Deze in mat wit uitgevoerde hoek keuken heeft een basic basis, maar krijgt dankzij de verschillende industriële elementen een stoere look. Opvallend is allereerst het 8 cm dikke betonnen werkblad in de kleur antraciet met geïntegreerde zwarte onderbouw spoelbak. Daarnaast springen ook de handgrepen en de kraan die beide in mat zwart zijn uitgevoerd direct in het oog. De grote vloertegels met motief geven vervolgens een speelse twist aan de strakke industriële keuken.

Om al uw kookgerei netjes op te kunnen bergen is de keuken voorzien van diverse onderkasten met binnenladen waarbij u de keuze hebt uit een breedte van 60 of 90 centimeter. Ondanks de verschillende elementen, kleuren en materialen is deze keuken duidelijk een geheel. Meer weten over deze keuken?

 

Prijs zoals opgesteld
€ 21.750,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.