Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Nieuwe keukens: uw zoektocht begint hier

Uw zoektocht naar een nieuwe keuken begint en eindigt hier! Mandemakers Keukens is al meer dan 35 jaar trendsetter in keukenland. Dé specialist in nieuwe keukens helpt u graag bij het maken van de beste keuze!

NIEUWE KEUKENS, VOOR ELKE PORTEMONNEE

Het is het hart van uw huis, de plek waar het gezinsleven 's ochtends en 's avonds samenkomt; de keuken neemt in het dagelijks leven een centrale, belangrijke plek in. Bij de keuze voor een nieuwe keuken gaat u niet over één nacht ijs. Wij helpen u graag op weg bij de zoektocht naar uw volmaakte droomkeuken! In onze uitgebreide collectie vindt u de laatste trends, het ruimste assortiment en diverse stijlen.

VERKNOCHT AAN KWALITEIT

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn vanaf dag één de basis van Mandemakers Keukens. In de zucht naar volmaaktheid, levert de specialist in nieuwe keukens louter de beste producten. A-merken als Barletti, SieMatic en New Classic zijn het toonbeeld van kwaliteit, schitterend design en ultiem keukengenot. De door Stephan Mandemakers ontwikkelde Mandemakers Collectie koppelt kwaliteit, functionaliteit en uitstraling aan een scherpe prijs. Trendy design en verrassend voordelig!

WELKE NIEUWE KEUKEN PAST BIJ U?

Een nieuwe keuken is niet zomaar een aanschaf. U beslist over hoe één van de belangrijkste ruimtes in uw huis vorm wordt gegeven. Valt u als een blok voor een moderne design keuken, of is de landelijke keuken, met al zijn warmte en uitstraling, het perfecte kookvertrek voor u? Onze specialisten nemen u graag bij de hand tijdens uw kennismaking met keukenland. Wilt u zich inlezen en inleven? Bestel dan bijvoorbeeld gratis het keukenboek of laat uw fantasie de vrije loop en stel een reeks nieuwe keukens samen met de 3D-keukenplanner.