Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Maak kennis met onze strakke gas-op-glas kookplaten

Een gas-op-glas kookplaat biedt de uitkomst wanneer u op zoek bent naar een strakke, moderne kookplaat en tegelijkertijd wilt profiteren van de voordelen van koken op gas. Bij een gas-op-glas kookplaat bevinden de gaspitten zich namelijk op een plaat van gehard glas. Dit bevordert niet alleen de strakke en luxueuze uitstraling, maar is ook erg praktisch. Benieuwd? Lees verder en ontdek of dit type kookplaat iets voor u is.

De voordelen van een gas-op-glas kookplaat

Met een gas-op-glas kookplaat profiteert u van verschillende praktische voordelen:

 • Extra schoonmaakgemak. Bent u het beu om ingebrande etensresten van uw kookplaat te verwijderen? Dankzij de glasplaat hebt u hier bij een gas-op-glas kookplaat geen last meer van. De glaskeramische ondergrond is zeer eenvoudig schoon te maken en bovendien minder gevoelig voor inbranding.
 • Vlambeveiliging. Gas-op-glas kookplaten zijn voorzien van een speciale vlambeveiliging die ervoor zorgt dat het gas automatisch wordt afgesloten wanneer de vlam per ongeluk uitgaat. Extra veilig dus!
 • Energiezuinige werking. Koken op gas is de meest energiezuinige kookvariant. De glasplaat zorgt er bovendien voor dat de warmte minder snel verloren gaat bij een gas-op-glas kookplaat.

Design in uw keuken

Met een gas-op-glas kookplaat zit u zeker goed. Deze strakke kookplaat krijgt door de glasplaat direct een luxueuze uitstraling die niet alleen in een moderne keuken goed tot zijn recht komt, maar ook in de design en modern-landelijke stijl. Daarnaast kunt u de kookplaat zo luxe maken als u zelf wilt. Zo kunt u deze bijvoorbeeld van een wokbrander voorzien. Ideaal als u een echte wok-liefhebber bent en snel een lekker gerecht op tafel wil hebben staan.

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer informatie over de verschillende gas-op-glas kookplaten in ons assortiment of wilt u de verschillende varianten eens op uw gemak bekijken? Bestel dan nu ons gratis keukenboek dat volstaat met tips, trends en alle benodigde informatie: de ideale inspiratiebron om uzelf goed te oriënteren.

Design keukens

Design keukens

Design keukens zijn strak, minimalistisch en tot in de puntjes afgewerkt. Gewaagde kleur- en materiaalcombinaties maken het een uniek en stijlvol geheel. Wanneer u voor deze keukenstijl kiest, kookt u voortaan in luxe.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

WAT KOST EEN KEUKEN?

 • Binnen 5 minuten weet u wat uw keuken kost!
 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel

Het granieten werkblad van deze moderne hoekkeuken in wit keuken budgetplanner met de klassiek getegelde spatrand. De extra brede schouw boven het vrijstaande rvs Boretti.

 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel
Parallel keukens

Parallel keukens

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. 

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigingen

 • 10 vestigingen door heel Nederland