Bosch vriezers | Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Bosch vriezers

Met een vriezer van Bosch blijven uw bevroren producten extra lang bewaard. Dankzij de nieuwste technologieën zijn de vriezers van Bosch efficiënt in hun werking. Voor ieder huishouden is er een geschikte vriezer te vinden in het assortiment. Of u nu veel of weinig producten in de vriezer bewaart, de producten groot of klein zijn: bij Mandemakers Keukens vindt u de Bosch vriezer die aansluit bij uw wensen. Lees hier meer over de vriezers en laat u inspireren door de mogelijkheden.

"Altijd de nieuwste technologieën met Bosch"

Bosch vriezer
Bosch vriezer
Bosch vriezer

De nieuwste technologie voor ieder huishouden

Bosch vriezers zijn voorzien van de meest recent ontwikkelde technologieën voor een optimale werking. Zo zorgt de elektronische temperatuurregeling ervoor dat u de gewenste temperatuur eenvoudig en nauwkeurig instelt. De NoFrost functie voorkomt ijs- en rijpvorming in de vriezer en de VarioZone zorgt voor een flexibele indeling van de binnenruimte dankzij de uitneembare plateaus en laden. Doordat de laden transparant zijn, behoudt u altijd het overzicht in de vriezer. De BigBox zorgt voor extra opbergruimte voor grote producten, waarin u gemakkelijk een grote taart of een stapel pizza’s kwijt kunt.

Kiest u voor een vrijstaand of inbouwmodel?

In het assortiment Bosch vriezers van Mandemakers heeft u de keuze uit twee modellen: een vrijstaande vriezer of een inbouwmodel. Een vrijstaande vriezer plaatst u op iedere gewenste plek en kunt u deze gemakkelijk van plek veranderen. Een inbouwvriezer daarentegen heeft een vaste plek doordat deze geïntegreerd wordt in het design van uw keuken. Hierdoor vormt de vriezer één geheel met de rest van het keukeninterieur, wat voor een strakke en stijlvolle inrichting zorgt.

Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

Bezoek een van onze showrooms

Als leverancier van Bosch keukenapparatuur kunnen de adviseurs van Mandemakers Keukens al uw vragen beantwoorden en u adviseren over de geschikte apparatuur voor uw keuken. Breng ook eens een bezoek aan een van de showrooms van Mandemakers Keukens om de Bosch keukenapparatuur van dichtbij te bekijken. Laat u inspireren door de mogelijkheden met Bosch apparatuur.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?