Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Quooker Nordic Single tap

De Quooker Nordic Single tap is een losse heetwaterkraan. Deze kunt u gebruiken als aanvulling op uw huidige keukenkraan of combineren met een losse mengkraan van Quooker. Wilt u meer weten over de Quooker Nordic Single tap? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden bij Mandemakers Keukens.

Waarom kiezen voor een losse Quooker kraan?

Het kiezen voor en losse Quooker kraan kan handig zijn wanneer uw huidige mengkraan niet aan vervanging toe is, maar u wel wilt genieten van een handige heetwaterkraan. De Quooker Nordic Single tap dient dan als de perfecte aanvulling in uw keuken.

Kies uw eigen stijl

De Quooker Nordic Single tap heeft verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een kokendwaterkraan met een ronde of hoekige uitloop. Daarnaast is de kraan verkrijgbaar in de kleuren chroom en roestvrij staal. Tot slot kunt u de kraan ook uitbreiden door middel van de Quooker CUBE. Met deze nieuwe ontwikkeling heeft u naast kokend water ook direct beschikking over bruisend en gefilterd water.

Veiligheid voorop

Veiligheid speelt een belangrijke rol in de keuken. Ook met kokend water zijn ongelukjes zo gebeurd, vooral met kinderen in de buurt. De losse Quooker Nordic Single tap zorgt dat er geen misverstanden kunnen ontstaan tussen de kokendwaterkraan en de normale mengkraan. Dankzij het afwijkende design is direct duidelijk welke kraan waarvoor dient. Bovendien zorgt de draai-drukbediening ervoor dat kinderen de kraan niet snel zullen gebruiken. Dankzij de dubbele wand blijft de behuizing van de uitloop koel en zult u zich ook hier niet snel aan verbranden.

Welke Quooker past bij u?

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan…

Lees verder

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Kom naar de winkel

Wilt u meer weten over Quooker Nordic Single tap? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en ontdek deze handige kraan zelf. Bovendien kunt u de verschillende Quooker kranen hier met elkaar vergelijken, zodat u zeker bent van uw keuze. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Onze professionele keukenexperts staan voor u klaar en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.