Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Quooker Fusion Classic

De Quooker Fusion Classic is een handige 3-in-1 keukenkraan in een klassiek jasje. Met de 3-in-1 keukenkraan beschikt u altijd over kokend, warm en koud water. En dat alles uit één kraan. Het klassieke design past perfect bij een keuken met klassieke stijl. Lees hier alles over de voordelen van de Quooker Fusion Classic.

De voordelen van Quooker Fusion Classic

1. Ruimtebesparend

Doordat de Quooker Fusion Classic beschikt over drie functies in één heeft u geen losse kokendwaterkraan en mengkraan nodig. Dit zorgt voor ruimtebesparing in de keuken, wat vooral erg handig als uw keuken wat kleiner is. 

2. Bepaal zelf uw stijl

U bepaalt zelf de stijl door te kiezen voor de Quooker Fusion Classic die bij u past. De ronde variant (Quooker Fusion Classic Round) past perfect in het klassieke plaatje, terwijl het hoekige model (Quooker Fusion Classic Square) een moderne touch heeft. Naast de vorm van de keukenkraan kunt u ook kiezen voor een kleur die bij u past. Chroom, roestvrij staal en glanzend nikkel behoren tot de mogelijkheden. 

3. Combineer met Quooker CUBE

Breid uw Quooker Fusion Classic uit door deze te combineren met Quooker CUBE. Met deze toevoeging tapt u ook eenvoudig bruisend of gefilterd water uit uw Quooker Fusion, waardoor de kraan van 3-in-1 naar een 5-in-1 keukenkraan wordt omgetoverd.

Extra veilig

Kokend water kan voor gevaarlijke situaties zorgen, zeker als er kinderen in de buurt zijn. Gelukkig heeft Quooker hier ook aan gedacht en is de kokendwaterkraan voorzien van slimmigheden die deze gevaren voorkomt. Zo zorgt het dubbele druk-en-draaisysteem ervoor dat kinderen geen toegang hebben tot het kokende water. Daarnaast is de Quooker Fusion Classic kraan voorzien van een dubbele wand in de uitloop. Dit zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt en deze dus ten alle tijden kan worden aangeraakt.

 

 

Welke Quooker past bij u?

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan…

Lees verder

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Bekijk de Quooker Fusion Classic bij Mandemakers Keukens

Is de Quooker Fusion Classic 3-in-1 keukenkraan iets voor u? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels en bekijk deze innovatieve kraan met eigen ogen. Hier kunt u de verschillende Quooker kranen nog eens met elkaar vergelijken, zodat u zeker bent van uw keuze. Voor vragen en advies kunt u terecht bij een van onze professionele keukenexperts. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.