Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Quooker Nordic Twintaps

De Quooker Nordic Twintaps bestaat uit een aparte meng- en kokendwaterkraan. Deze handige set is uitgevoerd in dezelfde stijl. Ben je benieuwd naar de eigenschappen en voordelen van de Quooker Nordic Twintaps? Ontdek het hier bij Mandemakers Keukens.

De voordelen van Quooker Nordic Twintaps

1. Twee losse kranen

Doordat de Quooker Nordic Twintaps bestaat uit twee losse kranen kunt u zich nooit vergissen tussen heet en warm of koud water. Dit draagt bij aan de veiligheid van de keukenkraan. Zo kunt u uw kinderen ook duidelijk maken dat de kleinere kokendwaterkraan uitsluitend door volwassenen mag worden gebruikt, waarmee gevaarlijke situaties worden voorkomen. 

2. Flexibel in gebruik

Doordat beide kranen 360 graden draaibaar zijn en de heetwaterkraan verstelbaar is in hoogte profiteert u altijd van flexibel gebruik. Het vullen van een emmer of het schoonmaken van de gootsteen is zo gepiept. 

3. Kies uw stijl

De twee kranen zijn uitgevoerd in dezelfde stijl en vormen zo een mooi geheel in uw keuken. Door te kiezen voor een uitvoering die volledig aansluit op uw smaak en het design van uw keuken. Zo heeft u de keuze uit het Round en Square design. De ronde uitvoering heeft een speelse uitstraling, terwijl de vierkante versie moderner oogt. Daarnaast heeft u de keuze uit de kleuren chroom of roestvrij staal.

 

4. Quooker CUBE

Maak uw Quooker Nordic Twintaps nog beter door de Quooker CUBE toe te voegen. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat u ook bruisend en gefilterd water tot uw beschikking hebt. Zo heeft u de keuze uit maar liefst vijf variaties op uw water. 

Veiligheid voorop

Quooker begrijpt maar al te goed dat heet water soms voor gevaarlijke situaties kan zorgen. De twee aparte kranen bieden duidelijk onderscheid tussen de normale keukenkraan voor koud en warm water en de kokendwaterkraan. De kokendwaterkraan is wat kleiner van formaat. Daarnaast biedt de bedieningsknop extra veiligheid. Kokend water kan alleen verkregen worden door tweemaal op de bedieningsknop te drukken en deze daarna te draaien. Tot slot is de uitloop voorzien van een dubbele wand, waardoor de buitenkant van de kraan nooit te heet wordt om aan te raken.

 

 

Welke Quooker past bij u?

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan…

Lees verder

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Kom naar de winkel

Wilt u meer weten over Quooker Nordic Twintaps? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en ontdek deze handige kranenset zelf. Bovendien kunt u de verschillende Quooker kranen hier met elkaar vergelijken, zodat u zeker bent van uw keuze. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Onze professionele keukenexperts staan voor u klaar en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.