Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Quooker CUBE

De Quooker CUBE is de nieuwste innovatie van Quooker. Naast koud, warm en kokend water levert dit nieuwe systeem ook koel bruisend en gefilterd water. Zo geniet u van een keukenkraan met maar liefst vijf verschillende opties. Bovendien is de Quooker CUBE zo ontworpen dat u profiteert van een zuinig en duurzaam gebruik. Bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan met ons mee en ontdek hoe u met Quooker CUBE uw bijdrage levert aan een milieuvriendelijk gebruik.

Waarom is Quooker CUBE duurzaam?

Door de vele mogelijkheden van de Quooker CUBE wordt er al snel gedacht dat deze een hoog energieverbruik heeft en daarom ook niet duurzaam is. Niets is echter minder waar. De Quooker CUBE is namelijk zo ontworpen dat deze een verantwoord en milieuvriendelijk gebruik heeft.

Voor personen die regelmatig bruisend water drinken is het kopen van plastic flessen niet langer nodig. Hiermee vermindert u al direct uw plasticverbruik. Ook het transport van deze flessen is niet meer nodig, wat directe invloed heeft op het CO2-verbruik.

Daarnaast dient de consument lege CO2 cilinders kosteloos terug te sturen naar Quooker. Deze worden hergebruikt en zo draagt u met uw Quooker CUBE bij aan een duurzame samenleving.
 

De energiezuinige werking van Quooker CUBE

Naast verantwoord en duurzaam is de Quooker CUBE ook energiezuinig. Het direct tappen van gekoeld water kost namelijk net zoveel als het koelen van water in de koelkast. De Quooker CUBE heeft 12W aan stand by-verlies, wat neerkomt op ongeveer €0,07 per dag.

Energiezuinig én prettig voor de portemonnee dus. Hetzelfde geldt voor het tappen van bruisend water. Ook hier bent u stukken goedkoper uit dan bij het kopen van flessen bruisend water. 

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de specificaties en het gebruik van Quooker CUBE? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak bij Mandemakers Keukens.

Samen met de keukenadviseur kunt u op uw gemak al uw vragen stellen, waarbij de adviseur u voorziet van duidelijke antwoorden en een persoonlijk advies. Bovendien kan de adviseur u een demonstratie geven van de Quooker CUBE zodat u meteen zelf het gemak ervaart.

 

Welke Quooker past bij u?

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan…

Lees verder

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.