Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image


Alles in één met de Quooker Flex Black

Quooker is het innoverende merk op het gebied van kokend water kranen. Met een kokend water kraan beschikt u direct over kokend water. Dit bespaart tijd, energie en geeft u zuiver water. Het nieuwste product van Quooker is de Quooker Flex black. Deze kokend water kraan beschikt over een uittrekslang, wat ideaal is voor bijvoorbeeld het afwassen. Bovendien is deze Quooker kraan voorzien van een stijlvol zwarte kleur. Deze subtiele kleur geeft een unieke uitstraling in iedere keuken. Wilt u meer weten over deze nieuwste innovatie op het gebied van kokend water kranen? Lees dan verder. Mandemakers vertelt u er graag meer over.

Voordelen van de Quooker Flex black

De Quooker Flex zwart is een kokend water kraan met een flexibele uittrekslang. Het grote voordeel van een kokend water kraan is dat u niet meer hoeft te wachten tot het water is gekookt. Dit bespaart u veel tijd bij het koken of een kop thee zetten. Ook is dit waterbesparend. Doordat u het benodigde kokend water direct tapt, kookt u nooit onnodig te veel water.

De Quooker Flex heeft een reservoir waar constant 7 liter kokend water wordt bewaard. Dit water beschikt over een constante temperatuur van 110 graden Celsius. Wanneer u kokend water wil tappen, gebruikt u de dubbel-druk-draaibedieningsknop. Dit voorkomt dat kinderen de kokend water kraan kunnen gebruiken of dat u per ongeluk deze functie aanzet.

Welke Quooker past bij u?

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan…

Lees verder

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Daarnaast heeft de kraan een dubbele uitloop, zodat de buitenkant niet heet wordt en u zich niet verbrandt aan de kraan. Dit model beschikt bovendien over een flexibele uitrekslang. Deze functie is ideaal tijdens het afwassen of om een pan met water te vullen. Uiteraard gaat veiligheid voor alles en is de Quooker Flex, net als de klassieke Quooker, zeer veilig. De kraan beschikt over een kokend water stop. Wanneer u de uittrekslang gebruikt, kan er geen kokend water uit de kraan komen.

Stijlvol design

Naast dat de Quooker Flex een functionele kraan is met vele mogelijkheden, beschikt deze ook over een prachtig design met een strakke vormgeving. Dankzij de stijlvolle zwarte kleur heeft de kraan een chique uitstraling. Hiermee kunt u elke gewenste stijl creëren, van modern tot industrieel. In een lichte keuken komt een zwarte kraan prachtig tot zijn recht.

Maar ook wanneer u een volledig zwarte keuken wil creëren, is deze Quooker Flex kraan in het zwart de juiste keuze. Met deze kraan van Quooker in het zwart kunt u meedoen aan de nieuwste trend met gekleurde kranen. Heeft u liever een andere kleur kraan in uw keuken? Dat is uiteraard ook mogelijk. Naast zwart is de Quooker Flex beschikbaar in de kleuren chroom en roestvrij staal. Hiermee vindt u altijd de juiste stijl kraan die bij u past.

Gaat u voor de Quooker Flex?

Wilt u de multifunctionele kraan van Quooker Flex met eigen ogen bekijken? Neem dan gerust eens een kijkje in een van onze showrooms. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen. Bovendien kunnen zij al uw vragen beantwoorden over de Quooker Flex kranen. Zoekt u een Quooker kraan met nog meer mogelijkheden? Combineer de Quooker Flex dan met de CUBE. Hiermee tapt u ook bruisend en gefilterd water.